20090315

uit de 2de hand

2de hands
shop

Trendylaarzen heeft door al deze beschuldigingen ernstige schade geleden en we werden gedwongen een rechtszaak aan te spannen tegen internetoplichting.nl. De voorzieningenrechter heeft daarin geoordeeld dat: ‘In een geval als het onderhavige, waarbij zonder enig bewijs voor oplichting sprake is van een hetze tegen een bedrijf, had 2dehands.nl, toen haar dit duidelijk werd, de hele topic van haar website moeten verwijderen en moeten voorkomen dat er nog verder over dit bedrijf op haar website werd gepubliceerd.’

vonnis

De rechter had bevolen het onderwerp gedurende zes maanden van de site te houden, op straffe van een boete van 2500 euro per dag. Aangezien iedere internetgebruiker de mogelijkheid heeft een nieuw onderwerp te beginnen op het forum, is het risico voor de mensen achter de website dat ze boetes moeten betalen te groot, zeggen ze.

uitzending
4AllClients: achtergrond

Wie zich op de site van 4AllClients begeeft, ziet in eerste instantie door de bomen het bos niet. De webwinkel heeft een gigantisch aanbod, van handwerkspullen tot babyfoons en van lcd-schermen tot ‘sexual wellness’-artikelen. Alles is ook nog op voorraad en binnen 1 á 2 dagen leverbaar, voor een aantrekkelijke prijs.

Op het eerste gezicht een verleidelijk assortiment om uit te bestellen. Nadat de bestelling is geplaatst én betaald, wordt het echter minder leuk.

Geen opmerkingen: