20080925

Niet te volgen

hufters je kan wel merken dat deze krant zeer lings is want de waarheid is hard maar mag absoluut niet geschreven worden he AD
[ citeer ] pipo - h,k - 25/09/08 - 10:47:57 2643266 bron:hufterig gedrag AD FOTO ANP/LEX VAN LIESHOUT gemaakt voor 1 oktober 2008.
Foto genomen op autoloze zondag Amsterdam."Meneer waar moet u nu naar toe?" met de rolator lopend:"Naar het graf van mijn vrouw."
Aldus AD Pipo [red: Waar slaat dat op?]
Voor notoire snelheidsduivels, bumperklevers en andere agressieve bestuurders begint er een speciale opvoedcursus.
Voor die hufterige schrei(ij:red)fers in de krant moet het AD zuh maar lings laten leggen.En die pestfotograven rechts laten klikken.
Agenten moeten zich tot nu toe behelpen met een omslachtige en tijdrovende bloedtest.Ook de nieuwe, driedaagse CBR-opvoedcursus voor agressieve automobilisten, een initiatief van Verkeersminister Eurlings, is verplicht. De bewindsman wil zo ‘rotte appels’ in het verkeer harder aanpakken. De kosten bedragen 750 euro en moeten door de ‘verkeershufters’ zelf worden betaald. Helemaal mee eens, maar dan moet er wel blauw op straat rijden om die gastjes aan te houden, niet dat agenten het merendeel van de tijd rapportjes lopen te typen op het bureau.[red:lopen te typen?].Dit hele artikel is niet te volgen.
bron:AD

Geen opmerkingen: