20090430

Engelfriets haargroei.


stichting copyright en nieuwe media


alom bekend.
Ook van Rechtenforum
De Webmaster, schrijver dezes,
in blijde verwachting op de dingen die komen gaan van boven.

Become a part of it.Intellectueel eigendom.
Waar haar zit,zitten geen hersens.
Het familieverhaal:
Rotterdam
[red:bron Engelfriet
Op deze Engelfriet site, de grootste historische site van Rotterdam, o.m. een aantal prachtige verhalen van Alie Engelfriet-Boogaard. Alie (* 28 - 07 - 1920 † 15 - 09 - 2006) had altijd heel veel verhalen, en ook zoon Hans zit er vol mee. Trouwens broer Aadje en (klein)zonen Arnoud en Richard kunnen er ook wat van : van Arnouds reisemielen en van Richards reisemielen hebben we ook maar een aparte pagina gemaakt.
En zus Aline, daar borrelt ook heel veel inspiratie naar boven! ]
opinie
tweakers
slashdot
fairblogging
netkwesties
emerce
netters
zibb
sync
hooikoorts doorprikken
[red:bron engelfriet, Weena is mogelijk vernoemd naar een Germaanse vrouwennaam. Het Hof van Weena stamt waarschijnlijk uit 1100 en werd, denkt men, gebouwd door Jacob van Wassenaar die later zijn naam wijzigde, aldus de overlevering, in Boekel of Beukel. Een van zijn nakomelingen heeft dus de Beukelsdijk aangelegd.]
De melkboer 'Dijkshoorn',boekhandel/sigarenwinkel,op zondag ging er een luikje open in de winkeldeur en werd tabak geleverd.Daarnaast de slager.Het cafe waar je niet kwam. Het juffertje bij de waterstoker Goossens.Op de beukelsdijk de schilders.Roos. De Van de Meer en Schoep.Bakker bultje.Lijn een.Bus 38.De bal bij de kerk.De drankenwinkel.Piet de bokser in het Jachthuisstraatje.De Apotheker.De dokter.Op het plein de tandarts.Verderop de bloemenzaak.Naast de Tidemanstraat.De Gerrit van de Linde.Bruinstraat.Bij het weena de atletiek.Politie.Rondlopen via de singel.De driehoek van treinen.Het zwarte pad.RFC de kweekvijver van Sparta.

Geen opmerkingen: