20090422

Earthday


2009

"when you ain’t got nothing, you’ve got nothing to lose."
“Bij Google denken we na over hoe we tijd kunnen besparen. Onze producten moeten zo snel en makkelijk mogelijk werken. Al die milliseconden die we winnen, zijn bij elkaar opgeteld periodes. Wij geven tijd terug aan de wereld.” Van signaal naar data naar informatie naar kennis naar wijsheid naar verlichting."

Zoek eens op met google : " plaatjse " of " Tomtoms "
De producten 'Similar Images' en 'News Timeline' zijn ontwikkeld in het Google Lab in California. De Timeline tool brengt nieuwsberichten op een chronologische volgorde bij elkaar door het gebruik van grafieken waarop kan worden ingezoomd. Similar Imageds maakte het zoeken door plaatjse nog gemakkelijker. Bijvoorbeeld: als je op jaguar zoekt dan kan de zoekactie worden verfijnd op'de auto of het dier.
Omzet omlaag
Consumenten laten elektronica als navigatieapparaten voorlopig op de plank liggen. Winkels werken liever eerst voorraden weg, voordat ze nieuwe Tomtoms bestellen. De verwachting van analisten is dat de omzet over het eerste kwartaal ruwweg de helft is van de laatste drie maanden van 2008.



[red:z24 bron]

Geen opmerkingen: