20090211

Opsporing verzocht

Als je interpreteert,verwijder je je van de eenwording met het object.

ja zo kan het ook
De Intuïtie is veel machtiger dan de rede,maar soms heb je de rede nodig om te zien of het echt wel Intuïtie was en geen verbeelding.
Intuïtie, kan worden omschreven als een "ingeving", een vorm van "direct weten", zonder dat men dit beredeneerd heeft.
Een feit, of waarheid die op deze wijze is waargenomen
Een scherp en snel inzicht
Het vermogen of eigenschap van een dergelijke snelle perceptie of direct inzicht.
Complexe vaardigheden zoals schaakspelen en alledaagse activiteiten als fietsen, leren lezen en autorijden vragen aanvankelijk veel inspanning en concentratie. Zij vragen naar men aanneemt vooral bij onervaren mensen veel hersencapaciteit. Ervaren schaakspelers en automobilisten handelen daarentegen snel en intuïtief, d.w.z zonder er bij na te denken.

Kamer boos over uitzetting Wilders

De vlucht van Wilders naar Londen

ging gepaard met chaotische taferelen. De zwaarbeveiligde politicus werd op zijn vlucht vergezeld door tientallen Nederlandse journalisten. Op Heathrow wachtte ook een menigte Britse verslaggevers hem op. De aankomst van zijn lijnvlucht werd live op de BBC vertoond.



Wilders Westen
[red:bron AD-kopt]en vervolgt,oordeelt en vooroordeelt.

De waarheid is het standvastige in wat veranderlijk is.

Hij roept op tot een verbod van de koran, wat een grove schending is van de vrijheid van geloofsovertuiging.’’ Wilders vindt het een schande dat een gekozen parlementariër zomaar de toegang kan worden geweigerd door een ander EU-land.
Lord Ahmed noemt dat onzin.
,,Hitler was ook democratisch gekozen. De Hamas in Gaza is ook democratisch gekozen, net zoals de Hezbollah in Libanon. Dat soort extremistische groepen laten we ook niet toe.’’ Niet iedereen in Groot-Brittannië is het met Lord Ahmed eens. Terry Sanderson is de voorzitter de landelijke vereniging van atheïsten. Hij verwerpt de ideeën van Wilders, maar vindt wel dat ze gehoord moet worden.
De maatregelen hadden aanvankelijk het gevolg dat vooral buitenlandse moslims geen toegang meer kregen tot het Verenigd Koninkrijk, zoals Louis Farrakhan, de leider van de Amerikaanse Nation of Islam. Tegenwoordig worden de regels breder toegepast, waardoor bijvoorbeeld ook neo-nazi’s en dierenrechtenactivisten een inreisverbod krijgen opgelegd.
Sinds 2005 zijn 230 buitenlanders geweerd, onder wie 79 haatpredikers

"Bye, bye Wilders"
AD-kopt als het ware "Wilders bij terugkomst kom je Nederland niet meer in".
[red.:Engeland behoort ook tot Europa.Wilders had je niet gedacht.]


avro
opsporing verzocht.
Weesp
Beelden verdachten Weesp op tv.

aangehouden
[red:bron.met dank aan het programma van de avro.
movers opgelicht
tros

rijdende rechter


ja ja
Zuidland laat reljeugd toe


pubergrap?

Geen opmerkingen: