20100314

Zondag,de dag van rust

Overnieuw

is niet algemeen gangbaar en niet voor iedereen aanvaardbaar.
Sommigen veroordelen het zelfs als 'minder beschaafd'.Daarom raden wij aan dit woord te vermijden en in plaats daarvan het gewone opnieuw te gebruiken.


Vanaf nu opnieuw in de aanbieding iets over nieuws.
Het nieuws Prominent nu. en geen prominent.nl Waddinxveen.

Sunday, the day of rest


unenduring
ondraagbaar,
ondraaglijk.
Etymologie
wikisuneddai
[red: De? beginzondagcitaat-
De Engels zelfstandig naamwoord afgeleid zondag ergens vóór 1250 van sunedai, die zich ontwikkeld uit Oud-Engels (vóór 700) Sunnandæg (letterlijk betekent 'zon' s Day "), dat verwant is aan andere Germaanse talen, met inbegrip van Oudfriese sunnandei, Oud-Saksische sunnundag, Midden Nederlandse Sonnendach (modern Nederlands zondag), Oudhoogduits sunnun tag (moderne Duitse Sonntag), en Oudnoors sunnudagr (Deens en Noors søndag, en Zweeds söndag). De Germaanse term is een Germaanse interpretatie van de Latijnse dies solis ( "dag van de zon"), dat is een vertaling van het Griekse Hemera helíou. [3] De p-Keltische taal Welsh vertaalt zich ook het Latijnse "dag van de zon" als dydd Sul.eindzondagcitaat]

Anna Netrebko "Heia in den Bergen" Die Csárdásfürstin

USA / Canada / Mexico Tour 2010

businessclass
Zondagklas verkopen met tegenwind.
Uitzendingen
beursgenootjes
wikisuneddai class
wilgenhaege

De opkomende markt:
Google is er voor "99,9 procent" zeker van dat het zich uit China zal terugtrekken. Besprekingen tussen het internetbedrijf en de Chinese overheid over de toepassing van censuur op de zoekmachine zijn in een impasse beland.
rtl gemist
panklare groenten stokt
Slimme aftrekposten rond kinderopvang en studiekosten
De kerk van je zus
SALT LAKE CITY - De fractieleider van de Republikeinse meerderheid in het parlement van de Amerikaanse staat Utah, Kevin Garn, is zaterdag opgestapt als volksvertegenwoordiger.

Twede Kamer

Geen opmerkingen: