20100217

Ooit zo zout gegeten?

rentepunten

Geldigheid Rentepunten
Voorkom dat uw Rentepunten vervallen
Vanaf maart 2010 vervallen maandelijks de Rentepunten die 3 jaar niet zijn gebruikt. Heeft u uw Rentepunten niet gebruikt? Besteed ze dan nu in de Rentepuntenwinkel!
Om in de puntenwinkel te geraken heeft u:
nodig
A
B
C etc.


Komt u er niet uit bel dan gerust met onderstaand nummer en u bent er zeker van dat de rentepunten u (10 cent p/m) gaan kosten.
Contact
Bel 0900 77 88 789 (10 cent p/m)
Bereikbaar ma-vr 8-21u
za 9-17u

[red: beginrentepuntenvoordeelwinkelcitaat
Belangrijk om te lezen
Als u lang spaart, heeft uw overzicht van af- en bijschrijvingen Rentepunten meerdere pagina’s. Controleer daarom of u inderdaad de datum voor u heeft waarop u voor het eerst Rentepunten ontving.
Tel alle bestellingen bij elkaar op. Niet alleen de bestellingen in de periode waarover u verval wilt berekenen.
Rentepunten die u ontving vanwege een actie of correctie worden ook meegeteld als gespaarde punten.
Heeft u 1 Betaalrekening, met meerder spaarrekeningen? De Rentepunten van deze rekeningen worden bij elkaar opgeteld. Heeft u spaarrekeningen bij meer dan 1 Betaalrekening? De Rentepunten van de verschillende Betaalrekeningen worden niet bij elkaar opgeteld.
U ontvangt Rentepunten volgend op de maand dat u rente opbouwt. Bijvoorbeeld, u heeft in februari Rentepunten ontvangen over de opgebouwde rente van januari. U ziet op uw overzicht de omschrijving ‘Rentegroei Bonusrenterekening januari’. De Rentepuntenbijschrijving is op de tweede werkdag zichtbaar in Mijn ING.
eindrentepuntenvoordeelwinkelcitaat]

Geen opmerkingen: