20081113

SNS

rentesommetjes en weer 500 miljoen volgens ADkopt weer.Het eigen vermogen van SNS Reaal wordt extra verstevigd door een injectie van 500 miljoen euro door de Stichting Beheer SNS Reaal.750 plus 500 6.6 lager kopen en dan stijgen want je wist van de injectie af.Zo gaan we vermogend om met geld.Stichting reaal? Wat was dat ook al weer?


maxisparen?



Uw spaar resultaat als u eenmalig inlegt


spatieresultaat? m.a.w. bewust een gat laten vallen tussen spaar resultaat?

Particulier
Bij de berekening is uitgegaan van de actuele rente van 4,75%.
Rentewijzigingen voorbehouden.

Staatsbank-Bos krijgt volgens dit artikel ADkopt er mee: " In ruil voor de kapitaalinjectie krijgt de staat waardepapieren waarover SNS Reaal een rente moet betalen van 8,5 procent. "

Boerenbedrog of kan ik niet rekenen?
Rentewijzigingen voorbehouden.Betekent dat er dan dadelijk 1% aan de particulier
gegeven wordt?

Wat er staat in dezelfde krant ADkopt weer 250 miljoen hieronder kapitaalinjectie van 750 miljoen euro
SNS Reaal
De beurzen in Londen, Frankfurt en Parijs kleurden ook rood bij opening, maar krabbelden op. De FTSE 100-index in Londen bleef negatief gestemd en noteerde 0,5 procent onderuit. De CAC-index in Parijs en de DAX in Franfurt noteerden plussen van 0,6 en respectievelijk 0,3 procent.
SNS Reaal opende 6,6 procent lager, maar vond de weg weer naar boven. Andere financiële fondsen verloren ook. SNS krijgt van de Nederlandse overheid een kapitaalinjectie van 750 miljoen euro. De bank is na ING en Aegon de derde Nederlandse financiële instelling die een beroep doet op het steunfonds van minister van Financiën Wouter Bos.

Geen opmerkingen: