20081113

protest

we zijn er helemaal klaar voor

maar
eerst de goedheiligman
IJskoud
Britsgedoe
,Het is feitelijk het geld van mijn partner dat we na de verkoop van haar huis in augustus tijdelijk geparkeerd hadden in IJsland." Met dat geld wilden Van Vliet en zijn partner samen met enkele andere partijen een werkgelegenheidsproject in Kenia opzetten. ,,We zouden een fabriek bouwen voor de verwerking van kokosnoten.
raads
lid
Amersfoort ? Heesters ?
Toeval?
Het was geen toeval dat juist aan het einde van het concert Gerard van Vliet namens de zaal, maar wat hem betreft ook namens Amersfoort, aan Heesters zijn eigen Amersfoortse Kei overhandigde. ''Omdat er vanavond maar één Kei is en dat is Heesters'', zoals hij het uitdrukte.

Het CDA komt op 5 zetels. Dat is voor Mirjam van 't Veld een verlies van één in vergelijking met 2002, maar doordat Gerard van Vliet uit fractie is gestapt, zat het CDA al enige tijd op vijf zetels. Angelique Noordman (nummer 9 op de lijst) werd met 445 voorkeurstemmen gekozen.

ouwe-journaal




























IJsland

De regering benaderde het Internationaal Monetair Fonds (IMF) voor een lening van 2 miljard dollar (ongeveer 1,5 miljard euro). De IJslandse regering hoopt dat met de steun van het IMF andere landen ook bereid zullen zijn om geld te lenen aan het geplaagde land.

Het goud zit in de grond.
[red: 1,5 miljard gedeeld door 300.000 = xxxxx euro ?
Zit niets anders op ' IJsland 'is bankroet.]

Geen opmerkingen: