20100419

Hikaanvallen






Gelet op datgene wat beschreven staat zijn er andere neurologische aandoeningen en soortgelijke ernstige epidemieën die zich voor deden in Londen tussen 1672 en 1675.Door Thomas Sydenham omschreven als 'febris comatosa', maar dan gepaard met vreemde hikaanvallen.De ziekte die beschouwd wordt als een massieve immuunreactie na een infectie van een streptococcus-achtige bacterie, diplococcus geeft te denken.Hier is symptomatisch behandeld: levodopa en andere antiparkinson-medicijnen produceren vaak dramatische responsen. In het eind van de jaren zestig werd met levodopa geëxperimenteerd over meerdere jaren, maar de oorspronkelijk bemoedigende resultaten werden stopgezet, omdat de patiënten leden aan oncontroleerbare neveneffecten.
Het gestremde luchtverkeer doet denken aan de effecten die de vulkaan te weeg kan brengen.Het leven gaat door met hevige hikaanvallen.
In de motor van een NAVO F-16 gevechtsvliegtuig dat in Europa is gestationeerd, is glas gevonden. Het glas werd gevormd door de as afkomstig uit de vulkaan op IJsland. Dat maakte de NAVO in Brussel bekend.
Ja dat is niet zomaar stof.
Glas heeft nare eigenschappen.
Chemische structuur SiO2. NB.
Ieder zuurstofatoom is verbonden aan 2 Si-atomen; en telt daarom maar voor de helft mee.

Geen opmerkingen: